Tokio, si nuk e keni parë kurrë më parë - Pa koment

Kjo është Tokio, por si nuk e kishit parë kurrë më parë -- është në fakt një version në miniaturë me shkallën 1:1000, i një prej kryeqyteteve më të mëdha të botës, i cili shfaq çdo gjë prej niveleve detare deri në densiteti e popullsisë. Studiot realizuese bashkuan modelin 3-D me hartat e projektuara për të dhënë informacionet e kryeqytetit në mënyrat më impresionuese.
Pamjet: AFP
Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on GRlifes Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#japan #tokyo #model#TopChannel

Σχόλια