Shefat italianë demonstrojnë gatimin e makaronave klasike në ‘Ditën e Carbonara’ - Pa koment

Shefi i kuzhinës Luciano Monosilio, i vetë-shpallur "Mbreti i carbonara-s", demonstron gatimin e makaronave mjaft të polemizuara në “Ditën e Carbonara-s", në festimin e përvitshëm italian të recetave. Televizionet kanë organizuar evente maratonë të gatimit, për të përhapur mesazhin e ruajtjes sa më të thjeshtë të gatimit të ‘carbonara-s’ për të "mos shkelur traditën".
Pamjet: AFP
Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on GRlifes Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#chef #italy #cook#TopChannel

Σχόλια